5510 Dévaványa, Árpád u. 27. | Tel: 06-66-483-123 | Mobil: 06-30-401-96-09

Fontos tudnivalók

Kedves Érdeklődő!

Fontos: Szalonunkban 2016 szeptember 1-től megszüntette a működését.A későbbiekben kiárusítjuk a még meglévő menyasszonyi-, menyecske-, kis és nagy koszorúslányruha készletünket, kedvező áron. Minden eladásra kínált ruhához tudunk alsószoknyát biztosítani, ami az esetleges későbbi eladást is megkönnyítheti. A felnőtt abroncsos alsószoknya 5 000, az abroncs nélküli 4 000, a gyerek alsószoknyák egységesen 2 000 forintba kerünek.

Ha  a honlapunkon található valamelyik modell megtetszik Önnek, azt email-ben megrendelheti, és előre utalást követően, vagy utánvéttel - futárszolgálat segítségével -házhoz szállítjuk.

Próbára nincs lehetőség, de az 50 000 forint értékhatár feletti ruhák személyesen is átvehetők. /Lsd. Elérhetőségek menüpontban./

Az eladási  árakról:

A Menyasszonyiruha kollekció és az Akciós eladás menü potokban ugyanazok a fotók láthatók. A képekre kattintva kaphatnak információt az akciós eladási árakról, és rövid leírást a ruhákról. Menyasszonyi ruhát már 38 100,- forintért is vásárolhat, a menyecskeruhák eladási ára 7 000,- forintnál kezdődik. A kis koszorúslány ruhák 3 000-, a nagy koszorúslány ruhák 5 000,- forintért vásárolhatók meg.
Ez is fontos: Főképpen 38-as és 40-es méretű menyasszonyi ruháink vannak, és csak egy 42-es. Van még 1 db. 44-es, és 1db 50-52-es méretű ruhánk is, melyekről sajnos kép nem készült, de kérésre facebookon vagy mail-ban tudok küldeni amatőr képet.
A menyecskeruha galériában sem láthatók az 50-52-es modellek, és a kis koszorúslány ruhákról sem készültek felvételek.

 
Miért érdemes Izabell ruhát vásárolnia?

-Mert cégünk mögött 33 éves szakmai tapasztalat áll.

-Mert a szalonunkban található ruhákat saját üzemünkben készítettük, angol, olasz, francia és távolkeleti alapanyagokból, garantálva a magas minőséget.

-Mert az Izabell ruhák sajátos, különlegesen elegáns, visszafogott stílust képviselnek, amely viselőjét megkülönbözteti másoktól, és az átlag fölé emeli. Cégünk mindenkor követte a nemzetközi divatirányzatokat, ugyanakkor valóban egyedi stílust alakított ki a hazai menyasszonyiruha gyártás palettáján. Így főképpen azoknak a menyasszonyoknak az igényeit, ízlését igyekeztünk kielégíteni, akik nem elégszenek meg a "tizenkettő egy tucat", tömegesen gyártott ruhák viselésével, fontosnak tartják az "emlékezetes" megjelenést.

-Mert az Izabell szalont mindig is a  meglepően kedvező kölcsönözési ár, és az ár-érték arány érvényesítése jellemezte. Kiárusításunk során ez a törekvésünk még fokozottabban érvényesül.